SRBIĆ NAJBOLJI U CRO-GYM LIGI: / 'To je sve priprema za OI u Tokiju'; Vlahek izborio Svjetski kup

Image
Foto: Profimedia

Današnje natjecanje bilo je i izborno za mjesto u reprezentaciji za nastup na Svjetskom kupu u Dohi

6.2.2021.
17:49
Profimedia
VOYO logo

Aktualni doprvak svijeta i Europe na preči Tin Srbić pobjedom u 1. kolu CRO-GYM lige otvorio je novu, olimpijsku sezonu. U Sportskom centru Lučko na prvom od planiranih šest kola ovog natjecanja u organizaciji Hrvatskog gimnastičkog saveza, Srbić je slavio sa 14,700 bodova.

Prošlogodišnji ukupni pobjednik CRO-GYM lige, doprvak Europe na konju s hvataljkama Filip Ude bio je drugi (13,933). Treći je bio još jedan konjaš Jakov Vlahek (13,866), a vrlo dobar nastup imao je riječki parteraš Marko Jovičić koji je zauzeo 5. mjesto (13,200).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborno mjesto za nastup na Svjetskom kupu

Današnje natjecanje bilo je i izborno za mjesto u reprezentaciji za nastup na Svjetskom kupu u Dohi (10-13. ožujka). Već sigurnim putnicima Tinu Srbiću, Aurelu Benoviću i Filipu Ude priključio se Jakov Vlahek s izborenim B kriterijem.

"Zadovoljan sam, dobro je počela sezona. Ovo je naše interno natjecanje, CRO-GYM liga koja se pokazala kao pun pogodak, jer, jako nam svima trebaju natjecanja. Pogotovo u ovoj situaciji sada. Ja sam išao svoju vježbu sa startom 6.2 koju sam radio i u finalu nedavnog Europskog prvenstva u Mersinu i napravio sam bolje nego tada," kazao je Srbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sljedeće natjecanje mi je Doha, idem istu ovu vježbu u kvalifikacijama, a onda u finalu 6.5. Sve više pojačavamo, ulazimo u još bolju formu za Europsko prvenstvo u Baselu u travnju, a tamo se isto nadam dobrom rezultatu. To je sve priprema za OI u Tokiju," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike