Skandal u Zagrebu: 'Smeće, slovensko!'

Medveščak se u derbiju 3. kola prvenstva Hrvatske susreo s Mladosti i pobijedio 4:3, no Medvjedi su zbog kršenja pravila ipak poraženi s 5:0. Utakmicu je obilježio i incident.

20.10.2011.
17:36
VOYO logo

Naime, pobjeda Medvjeda je poništena jer Medveščakovi igrači Blagus, Kore i Rajsar nisu imali odgovarajuće liječničke preglede za hrvatsko prvenstvo pa je Mladost za 'zelenim stolom' upisala pobjedu 5:0.

No, taj je događaj zasjenio incident koji se dogodio tijekom utakmice dok su se naguravali igrač Mladosti Lovrenčić i Medvjed Sašo Rajsar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dijela gledališta na kojem su bili navijači Mladosti čuli su se povici hokejašu Medveščaka, Saši Rajsaru, 'Smeće slovensko!', a među njima je bio član uprave Mladosti i dopredsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu Pavao Ivšac?!

"Takvim izjavama nije mjesto u sportu, osobito kada dolaze od predstavnika krovnih sportskih institucija kao što je HSHL. Vjerujem da će čelništvo saveza reagirati na te nacionalističke povike", izjavio je za Večernjak glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110141098006 arti-201110131027006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo