Skandal u Ljubljani: 'Ovo je nečuveno!'

Četvrta utakmica doigravanja hokejaške EBEL lige između slovenske Olimpije i Red Bull Salzburga nije odigrana jer su Austrijanci odbili nastupiti u Ljubljani.

7.3.2011.
9:52
VOYO logo

Čim su autobusom došli u Sloveniju, Austrijanci su osjetili neprijateljsko okružje, a na led nisu niti htjeli izaći. Tražili su da se isprazne prva tri reda tribina jer se nisu osjećali sigurno, a kada im nije udovoljeno odbili su igrati.

Salzburg je u seriji vodio s uvjerljivih 3-0, no vodstvo EBEL lige odlučilo je ovaj susret registrirati pobjedom (5:0) Olimpije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik EBEL-a Karl Safron bio je u šoku nakon što Austrijanci nisu htjeli zaigrati u Ljubljani.

"To je nevjerojatno! Imat ćemo hitni sastanak lige, a opcija je i da ih izbacimo iz natjecanja. Takvo ponašanje je nečuveno! Pa nije ovo Red Bull liga nego EBEL liga! Čuo sam da u Ljubljani nije bilo nikakve opasnosti za njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se u Ljubljani nije igralo, Medvjedi su svoju četvrtu utakmicu odradili u Ledenoj, a Zagrepčani su slavili nad Klagenfurtom 4:1 i smanjili zaostatak na 1-3 u seriji. Petu utakmicu igrat će u utorak u Klagenfurtu, a plasman u polufinale izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo