SJAJAN START BRANITELJA NASLOVA: / Kanada uvjerljiva protiv Češke, Njemačka iznenadila SAD

Image
5.5.2017.
23:44
VOYO logo

Kanadu su do prve pobjede u Parizu doveli O'Reilly (7), Matheson (21), Barrie (55) i Skinner (60), a odlično je svoja vrata čuvao Calvin Pickard koji je sakupio 28 obrana. Jedino ga je uspio svladati Radil (53) kad su Česi imali igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kölnu je senzaciju navijestio Tobias Rieder pogotkom u 11. minuti. Murphy je izjednačio za SAD u 52. minuti, ali su Nijemci preko Hagera iskoristili igrača više u 54. minuti za velika tri boda koja Njemačkoj nakon prvog dana natjecanja donose prvo mjesto u skupini A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokejaši Rusije svladali su Švedsku sa 2-1 u raspucavanju na otvaranju Svjetskog prvenstva elitne skupine, dok je istovremeno u Parizu Finska sa 3-2 nadigrala Bjelorusiju.

Šveđani su protiv favoriziranih Rusa vodili od 15. minute pogotkom Eliasa Lindholma i sve do 44. minute imali tri boda. No, tada je Sergej Andronov pogodio za izjednačenje i konačan rezultat u osnovnih 60 minuta utakmice. U petominutnom produžetku, u kojem reprezentacije igraju "3 na 3", brojne su se prilike redale na jednoj i drugoj strani, ali su vratari, Šveđanin Viktor Fasth i Rus Andrej Vasiljevski, u svim situacijama izlazili kao pobjednici pa je o drugom bodu odluka pala u raspucavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vasiljevski je nastavio tamo gdje je stao u produžetku te zaustavio pokušaje Lindholma, Ekman-Larssona i Nylandera pa je pogodak Artemija Panarina Rusiji donio drugi bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni svjetski doprvaci Fincu su u Parizu već nakon pet minuta vodili 2-0 pogocima Aha i Osale. Bjelorusi su se vratili golovima Šarangoviča (39) i Koviršina (45). No, Finska je ipak odnijela tri boda golom Savinainena u 50. minuti. Bjelorusi su u završnih pet minuta čak četiri minute igrali s igračem više, ali nisu uspjeli izboriti produžetak.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo