ŠIRENJE KORONAVIRUSA ODGODILO NAJVEĆA NATJECANJA U GOLFU: / Pojavile su se informacije kako bi sve sada trebalo izgledati

Image
Foto: TNS / ddp USA / Profimedia

Major turnir koji je trebao biti prvi po originalnom rasporedu, legendarni Masters u klubu Augusta National, prebačen je iz travnja u vrlo kasni jesenski termin

6.4.2020.
18:53
TNS / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Pandemija COVID-19 potpuno je poremetila sportski kalendar u 2020., a ni golf nije izuzetak pa smo u ponedjeljak ostali bez jedinog europskog Majora, britanskog Open Championshipa, US Open je iz lipnja prebačen u rujan, a legendarni Masters u Augusti bit će odigran tek u studenome.

Ako će do ljeta pandemija izazvana novim koronavirusom biti zaustavljena, što se posebno odnosi na Sjedinjene Američke Države, kolovoz i rujan će postati najvažniji mjeseci za goldere u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, od 6. do 9. kolovoza bi se najbolji svjetski golferi trebali boriti za naslov pobjednika PGA Championshipa, koji je originalno bio predviđen u svibanjskom terminu. Amerikanac Brooks Koepka će pokušati doći do trećeg uzastopnog naslova, a turnir će biti igran u Harding Parku u San Franciscu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prebačen Masters

U samo tjedan dana rujna, na kraju ljeta i početku jeseni, trebali bismo saznati ime osvajača US Opena i vidjeti može li reprezentacija SAD-a iskoristiti prednost domaćeg terena i preoteti Europljanima Ryder Cup. US Open, koji je trebao biti igran u lipnju u Winged Foot klubu u saveznoj državi New York, na istom će mjestu biti odigran od 17. do 20. rujna. Od tamo će se reprezentativci SAD-a i Europe preseliti u Wisconsin, gdje će se u klubu Whistling Straits boriti za Ryder Cup.

Major turnir koji je trebao biti prvi po originalnom rasporedu, legendarni Masters u klubu Augusta National, prebačen je iz travnja u vrlo kasni jesenski termin od 9. do 15. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo