ŠIMIĆ LETI VISOKO: / Sjajna hrvatska atletičarka osvojila treće mjesto u Šangaju

Image

Hrvatska atletičarka Ana Šimić osvojila je treće mjesto na mitingu Dijamantne lige u Šangaju skokom preko letvice podignute na 1,92 metra.

14.5.2016.
12:26
VOYO logo

Šimić, brončana s Europskog prvenstva održanog prije dvije godine u Zürichu, je sjajno otvorila natjecanje iz prve preskočivši 1,80 i 1,85. Preko visine 1,88 i 1,90 m išla je iz drugog pokušaja da bi najbolji rezultat sezone 'preletjela' iz prve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska visašica bila je u predosti s visinom 1,92 m, međutim Spencer je odgovorila preskokom na sljedećom visini iz prvog pokušaja, a atletičarki sa Svete Lucije potom se na 1,94 u trećem pokušaju pridružila i Dušanova.

"Ostvarila sam najbolji rezultat sezone, i to je dobro. Nažalost, moj trener nije bio ovdje pa sam imala problema sa označavanjem zaletišta i zato nisam uspjela preko 194 cm. Sljedeća dva tjedna moram raditi na brzini i eksplozivnosti kako bi postizala bolje rezultate. Nadam se da ću na sljedećem natjecanju biti još bolja", poručila je Šimić nakon odrađenog posla u Šangaju na čijem zaletištu najbolji rezultat svih vremena drži Blanka Vlašić (2,02 metra).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo