Medvjed se polomio u kupaonici jer je bio pijan?!

Napadač Medveščaka Pascal Morency u nedjelju je pao u kupaonici svog stana u Zagrebu te zadobio frakturu lubanje i ozlijedio lijevi kuk, a čini se kako je nesreći kumovao alkohol.

20.12.2011.
11:12
VOYO logo

Morency je u nedjelju navečer primljen u bolnicu gdje je zbog težine i ozbiljnosti ozljeda zadržan na višednevnom promatranju, a prema prvim prognozama sezona je za njega završila što Medveščaku pravi velike probleme.

"Ovo je iznimno veliki udarac za momčad, osobito jer su pred nama vrlo važne utakmice u kojima se približavamo kvalifikacijama za doigravanje", izjavio je u ponedjeljak glasnogovornik MedvjedaRanko Vučinić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje ozbiljne indicije da je do ozljeda dovelo neprimjereno ponašanje. Ako se to pokaže istinitim, slijedi mu teška kazna!"

Izvori iz kluba potvrdili su da je do ozljede došlo jer je Morency bio alkoholiziran. Kanađanin se u noći sa subote na nedjelju malo previše proveselio, otpustio je kočnice nakon što mu je supruga s djetetom prije tri dana napustila Zagreb i za božićne praznike otišla obitelji u Montreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morency tvrdi da je pao u kadi, no možda je do ozljede došlo i tijekom izlaska. U nedjelju je trebao sudjelovati u jednoj klupskoj akciji, a kada se nije pojavio ljudi iz Medveščaka otišli su k njemu i našli ga u lošem stanju.

Morencyjeva ozljeda velik je udarac za Medveščak. Kanađanin je ove sezone zabio osam golova i imao sedam asistencija, donosio je momčadi čvrstinu, a i bio je glavni kada se trebalo potući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je Medveščaku ostalo pravo na još samo jednu izmjenu u rosteru momčadi, pa su Morencyjeve šanse da zaigra za Medvjede ove sezone zapravo nikakve. A zbog ovog incidenta malo je vjerojatno da će više ikada zaigrati za Medveščak. Pogotovo zato što trener Marty Raymond, koji ga je na svoje inzistiranje doveo u Medveščak, ne prašta ni najmanju nedisciplinu. Morency si je sam potpisao izlaznu kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo