SAMO SU ČETVORICA BILA SPORIJA: / Zrnčić-Dim 57. na treningu spusta

Image

Talijanski skijaš Christof Innerhofer ostvario je najbrže vrijeme (1:47.41) na drugom treningu spusta u talijanskoj Santa Caterini, a jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim bio je 57.

28.12.2015.
16:05
VOYO logo

Dan ranije Zrnčić-Dim je imao 52. vrijeme na prvom treningu, na kojem je najbolji bio Austrijanac Hannes Reichelt, dok je današnji pobjednik Innerhofer imao drugo vrijeme.

Tri Svindalove pobjede

Četvrta ovosezonska utrka spusta ove sezone na rasporedu je u utorak, s početkom u 11.45 sati. U dosadašnja tri spusta Norvežanin Aksel Lund Svindal odnio je tri pobjede, ali na treninzima u Santa Caterini bio je daleko od najboljih. Na prvom treningu u nedjelju je imao 31. vrijeme (+4.68), a u ponedjeljak je za Innerhoferom zaostao 2.65 sekundi i osvojio 19. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkazane utrke iz St. Antona u Altenmarkt

Međunarodna skijaška federacija (FIS) odlučila je otkazane utrke spusta i superveleslaloma iz austrijskog St. Antona premjestiti na skijalište Altenmarkt-Zauchensee, koje se također nalazi u Austriji.

FIS je ekspresno našao zamjenskog organizatora za utrke koje su trebale biti održane u St. Antonu, a raspored natjecanja ostao je isti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak i petak, 7. i 8. siječnja na rasporedu su treninzi spusta, u subotu 9. siječnja skijašice će se boriti za bodove u spustu koji će biti specifičan po tome što će se održati dvije vožnje, prva u 9.30 sati, a druga u 11.30 sati. U nedjelju 10. siječnja na programu je superveleslalom, s početkom u 11.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo