PREMINUO PREDSJEDNIK HPS-A IVAN VARVODIĆ: / Pod njim su hrvatski plivači osvojili više od 200 medalja

Image
Foto: PIXSELL

Nakon kratke, ali teške bolesti otišao je velikan

17.9.2018.
13:10
PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju navečer u Zagrebu je nakon kratke i teške bolesti u 68. godini preminuo predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza (HPS) Ivan Varvodić.

Rođen 14. ožujka 1951. godine u Josipovcu kod Osijeka, Varvodić je bio izniman sportski djelatnik, počasni član Europskog plivačkog saveza (LEN), član Tehničke plivačke komisije Svjetskog plivačkog saveza (FINA) te bivši ravnatelj Odjela za istraživanje i unapređenje razvojnih programa u Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio dubok trag

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najdublji trag Varvodić je ostavio kao direktor hrvatskih plivačkih reprezentacija u razdoblju od 1992. do 2007. godine. Za vrijeme njegovog mandata hrvatski plivači osvojili su više od 200 medalja na svim velikim plivačkim natjecanjima.

"Veliki ostave trag! Neki u pjesmama, neki u knjigama, neki na umjetničkim platnima...barba Ivo, šjor Ivo, gospodin Ivo, trener Ivo, predsjednik Ivo, svoj neizbrisiv trag ostavio je hrvatskom plivanju! Hvala mu i neka mu je laka zemlja!", napisali su iz Hrvatskog plivačkog saveza na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji ispraćaj Ivana Varvodića bit će na Mirogoju u četvrtak 20. rujna u 15 sati, a komemoracija u prostorijama HOO-a u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo