PREDSTAVLJENI HRVATSKI OLIMPIJCI KOJI PUTUJU U PJONGČANG: / Ovih 20 sportaša branit će boje Lijepe naše

Image
Foto: PIXSELL

Ovom prigodom predstavljena je i službena oprema hrvatskih olimpijaca koju je kreirala i izradila poljska tvrtka 4F

30.1.2018.
21:38
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) organizirao je u zagrebačkom hotelu Westin predstavljanje i svečani ispraćaj olimpijaca na Zimske olimpijske igre u Pjongčangu koje će se održati od 9. do 25. veljače, njemu je nazočila većina od 20 sportašica i sportaša s izborenom vizom za ZOI, a neki od njih okušali su se i u ulozi manekena.

Naime, ovom prigodom predstavljena je i službena oprema hrvatskih olimpijaca koju je kreirala i izradila poljska tvrtka 4F, novi sponzor opreme HOO-a za razdoblje do 2021. godine. Pozornicom su tako prodefilirali skijaš Filip Zubčić, bobisti Mate Mezulić, Antonio Zelić, Dražen Silić i Benedikt Nikpalj, sanjkašica Daria Obratov i skijaška trkačica Vedrana Malec, a budući da je oprema tvrtke 4F namijenjena i ljetnim olimpijcima, pridružili su im se i naši aduti za Tokio 2020. - veslač Damir Martin, gimnastičar Tin Srbić, te atletičarke Andrea Ivančević i MateaMatošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupat će u četiri sporta

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša pozdravio je sve nazočne olimpijce i goste, a zimskim olimpijskim uzdanicama poželio je i uspješan nastup u Pjongčangu. Učinila je to i naša najveća živuća olimpijka, Janica Kostelić, koja je nazočila svečanosti i kao izaslanica premijera Andreja Plenkovića.

Nazočili su i brojni drugi olimpijci, vrhunski sportaši, treneri i prijatelji sporta. Predvodili su ih zlatni olimpijci iz Rija, veslači Martin i Valent Sinković. Sve nazočne atraktivnim je točkama zabavljala plesna skupina Latino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski sportaši će u Pjongčangu nastupiti u četiri sporta - alpskom skijanju (Leona Popović, Ida Štimac, Andrea Komšić, Lana Zbašnik Natko Zrnčić Dim, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš, Elias Kolega, Samuel Kolega), bobu (Dražen Silić, Benedikt Nikpalj, Mate Mezulić, Antonio Zelić, Đulijano Koludra), skijaškom trčanju (Vedrana Malec, Gabrijela Skender Edi Dadić, Krešimir Crnković) i sanjkanju (Daria Obratov).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo