POVRATAK ZLATNE BRAĆE: / A sada u lov na svjetski naslov i Rio de Janeiro!

Image
Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Nakon dva mjeseca izbivanja s natjecanja zbog ozljede Valenta Sinkovića, najjači hrvatski veslački dvojac nastupit će na jubilarnoj 60.

12.6.2015.
14:19
Sanjin Strukić / PIXSELL
VOYO logo

Braća Valent i Martin Sinković naći će se među 373 natjecatelja koji predstavljaju 56 međunarodnih posada i klubova iz deset zemalja - Austrije, Hrvatske, Češke, Njemačke, Mađarske, Srbije, Slovačke, Turske, SAD-a i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rehabilitacija je bila uspješna i vrlo brzo sam se uspio vratiti pripremama na vodi. Sve vrijeme sam radio treninge na suhom, za snagu i kondiciju, tako da nisam bio potpuno izvan aktivnosti. Ovo natjecanje nam je odličan trening prije druge regate Svjetskog kupa koja se održava već idući tjedan u Vareseu. Tu ćemo vidjeti naše stvarne trenutne mogućnosti i snagu te prema tome organizirati daljnje treninge", izjavio je Valent Sinković uoči prve utrke nakon dvomjesečne pauze.

U rujnu SP u Francuskoj

"Drago mi je da je i to razdoblje završeno pa možemo nastaviti sa zajedničkim treninzima za Svjetsko prvenstvo u rujnu u Francuskoj na kojem planiramo osigurati izravan plasman za nadolazeće Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Potrudit ćemo se da se u našim rezultatima ne osjeti ovo nedavno Valentovo izbivanje", nadodao je Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji su put aktualni svjetski prvaci u dvojcu na pariće nastupili 10. travnja na Croatia Openu na zagrebačkom Jarunu uzevši još jednu zlatnu medalju, a u međuvremenu su propustili svibanjske utrke na Bledu i u poljskom Poznanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo