STAO MU NA KRAJ / Popularni influencer doživio prvi poraz u karijeri: Pobijedio ga je brat Tysona Furyja

Image

Borba je održana iz trećeg pokušaja u Saudijskoj Arabiji, a privukla je mnoge ljubitelje boksa i poznate osobe

27.2.2023.
17:38
VOYO logo

Nakon dva neuspjela pokušaja, Jake Paul i Tommy Fury napokon su uspjeli odraditi svoj međusobni obračun. Jake je ušao kao blagi favorit u ovaj meč, ali pokazalo se da je profesionalni boksač ipak nepremostiva prepreka za Furyja, barem je tako bilo u Saudijskoj Arabiji. Podijeljenom sudačkom odlukom Fury je porazio Jakea Paula kojem je to prvi poraz u karijeri.

Tommy Fury bolje je otvorio borbu. Polubrat Tysona Furyja opušteno je boksao i nekoliko puta napravio je probleme Jakeu Paulu svojim brzim krošeima i prednjim direktom. Očekivalo se da bi Jake trebao biti opasniji na početku borbe dok su mu kondicija i eksplozivnost na najvišoj razini, ali Jake kroz prve dvije runde nije napravio apsolutno ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni infulencer počeo je boksati u narednim rundama, ali to je bilo prekasno za rezultatski povratak.

Podijeljenom sudačkom odlukom (76-73, 76-73, 74-75) na kraju je slavio Tommy Fury te je upisao je devetu pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri. Tyson Fury i John Fury prijetili su Tommyju da će se morati umiroviti, a možda čak i promijeniti prezime u slučaju poraza od Jakea Paula. Tommy može ostati miran, John i Tyson neće ga ostaviti u Saudijskoj Arabiji. Čast obitelji Fury nije ugrožena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo