POČELA RASPRODAJA: / Medveščak ostao bez najboljeg igrača

Image

Medveščak je ostao i bez prve zvijezde, češki reprezentativac Marek Kvapil je napustio klub.

15.12.2015.
13:38
VOYO logo

Šanse Medveščaka za ulazak u doigravanje sve su manje, pogotovo jer klub iz Doma sportova je pustio svojeg najboljeg igrača u drugi KHL klub. Kvapil je s 10 golova i 17 asistencija bio najučinkovitiji igrač u dresu Medveščaka, a sada će tresti mreže za Neftehimik iz Nižnjekamska. Taj klub se, kao i Medvjedi, bori za ulazak u doigravanje, ali nastupa u Istočnoj konferenciji.

"Marek je na osnovu dobivene ponude koja se ne odbija zatražio da mu omogućimo transfer, a u skladu sa svojim pravima iz Ugovora s klubom. To je jedna od onih teških situacija u kojoj morate poštovati odluku igrača kao i Ugovorne obaveze ali se i pitati, ukoliko mu zabranimo odlazak, na kojoj razini će i dalje igrati ukoliko bude nesretan jer ste mu oduzeli jednu takvu profesionalnu priliku. Marek je odličan igrač i razumljivo je kako će nam nedostajati. Naši dečki će morati zapeti i za njega, pojačati nivo igre i popuniti njegovu ulogu. U svlačionici imamo pravi karakter i dečki su spremni boriti se i natjecati te se nadamo jakom finišu sezone", izjavio je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevedeno, Medveščaku će kapnuti neka odšteta kojom bi mogli zakrpati rupe tj. isplatiti dugove bivšim igračima zbog kojih imaju i zabranu dovođenja novih igrača. Drugog razloga nema, jerzašto bi na vrhuncu sezone klub pustio svog najboljeg igrača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo