PETRA VHLOVA SLAVILA U SLALOMU U AREU: / Leona Popović ušla u drugu vožnju i završila na 24. mjestu

Image
Image

U poretku slalomašica Slovakinja je prva sa 580 bodova, na drugom je mjestu Shiffrin sa 495 bodova, a treća je Liensberger sa samo pet bodova manje

12.3.2021.
18:24
VOYO logo

Slovakinja Petra Vlhova pobjednica je slaloma kojeg su skijašice u petak vozile za Svjetski kup u švedskom Areu s vremenom 1:45.16, dok je drugo mjesto zauzela Austrijanka Katharina Liensberger.

Vrijeme drugoplasirane Liensberger bilo je 20 stotinki slabije od vremena pobjednice (1:45.36), dok je zaostatak treće Amerikanke Mikaele Shiffrin na kraju iznosio 64 stotinke (1:45.80).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska skijašica Leona Popović zauzela je 24. mjesto sa 3,99 sekundi zaostatka za Vlhovom, Druga hrvatska predstavnica na današnjoj utrci Andreja Komšić nije uspjela završiti prvu vožnju.

Vlhova prva u ukupnom poretku

U poretku slalomašica Slovakinja je prva sa 580 bodova, na drugom je mjestu Shiffrin sa 495 bodova, a treća je Liensberger sa samo pet bodova manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući ovoj pobjedi Vlhova je u ukupnom poreku preskočila Švicarku Laru Gut Behrami i sada je vodeća sa 1320 bodova. Švicarka je druga sa 1256 bodova, a treća je njena sunarodnjakinja Michelle Gisin sa 1005 bodova.

Vlhova sutra ima priliku povećati prednost pred Gut Behrami jer skijašice opet voze slalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo