PETORICA HRVATA NASTUPILA JEDAN OSIGURAO DRUGU VOŽNJU: / Daniel Yule s najboljim vremenom čeka veliki rasplet u Chamonixu

Image
Foto: PIXSELL

Francuz Noel Clement je imao drugo vrijeme, a za vodećim Yuleom je zaostao za 24 stotinke

8.2.2020.
11:36
PIXSELL
VOYO logo

Švicarski skijaš DanielYule imao je najbolje vrijeme (47.81) prve vožnje slaloma za Svjetski kup u francuskom Chamonixu, a od petorice hrvatskih predstavnika u drugu se vožnju plasirao samo EliasKolega osvojivši 16. mjesto sa zaostatkom 1.57 sekundi za vodećim.

Filip Zubčić je za Yuleom zaostao 2.59 sekundi, što mu je bilo dovoljno za 38. mjesto. Zaostatak MatejaVidovića bio je 4.08 sekundi, što je bio 46. rezultat prve vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći put bez plasmana

Istok Rodeš je treći put na posljendnjih pet slaloma za Svjetski kup ostao bez plasmana, a u Chamonixu nije stigao do prvog prolaznog vremena. Gotovo na istom mjestu je kolac nagazio i SamuelKolega te se i on našao među 18 skijaša koji nisu stigli do cilja.

Među onima koji nisu završili prvu vožnju bio je i vodeći slalomaš i skijaš u ovoj sezoni, Norvežanin HenrikKristoffersen, koji je pregazio kolac nekoliko vrata prije cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz Noel Clement je imao drugo vrijeme, a za vodećim Yuleom je zaostao za 24 stotinke sekunde. Treći je bio Talijan Stefano Gross (+0.47), a četvrti Francuz Alexis Pinturault (+0.48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo