PERIŠIĆ IZGUBIO NA POREČ MAJORU: / Ni jako nevrijeme ga nije moglo spasiti uvjerljivog poraza

Image
29.6.2017.
11:50
VOYO logo

Dvoboj Perišića i Dell’Orca s Filhom i Barbosom trebao se održati u srijedu navečer, ali je zbog nevremena prebačeno za četvrtak ujutro. Brazilci, inače pobjednici turnira iz Fort Lauderdalea, pokazali su se kao prejak suparnik i oba seta dobili sa 21-10.

Perišić i dell'Orco će u četvrtak odigrati još jedan susret, od 21 sat suparnici će im biti Amerikanci Casey Patterson i Theodore Brunner. Perišiću je odbojka velika ljubav i oduvijek je igra, a za ovaj nastup morao je dobiti posebnu dozvolu Međunarodne odbojkaške federacije. Nagradni fond turnira je čak 600.000 dolara, a Perišić je najavio da će sav prihod od nastupa donirati Hrvatskom odbojkaškom savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osim Perišića i dell'Orca,l tijekom četvrtka će u Poreču još nastupiti Filip Silić i Ivan Đorđević protiv Australaca Christophera McHugha i Damiena Schumanna, Krešimir Karaula i Marin Jerčić protiv Rusa Olega Stojanovskija i Artema Jarzutkina, Dina Bečić i Sara Radanović protiv Njemica Isabel Schneider i Victorije Bieneck, te Maja Roško i Jurja Vlašić protiv Švicarki Tanje Hueberli i Nine Betschart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo