Ovo se može doživjeti samo u Ledenoj dvorani!

U 35. kolu EBEL-a hokejaši Medveščaka u Ledenoj su pobijedili Znojmo sa 6:4 (Truhno i Kinasewich po 2, Brine, Branham).

31.12.2011.
0:02
VOYO logo

Pet minuta prije kraja utakmice liječnici su na nosilima morali s leda iznijeti gostujućeg vratara Landsmana. Nesretnom su vrataru u jednom sudaru nastradali ligamenti koljena. Cijela ga je dvorana ispratila pljeskom. A nezgodu je prije utakmice imao i glavni trener Medveščaka. Naime, Marty Raymond je u klupskoj kupaonici pao i ozlijedio se. Susret je vodio sa zamotanom rukom.

Prva trećina, u kojoj je David Brine doveo Medvjede u vodstvo, nije naslučivala da ćemo gledati tako efikasnu utakmicu. Nešto manje od četiri minute prije kraja prve trećine Brine je, u situaciji sa igračem više, doveo "medvjede" u vodstvo s kojom su otišli i na 15-minuti predah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon povratka na led uslijedio je šok za Medveščak kada je Lubomir Stach izjednačio na 1:1. No, svega tri i pol minute kasnije Frank Banham zabija za novo vodstvo domaćeg sastava, koje ponovno hokejaši Znojma ubrzo poništavaju. Aleš Stanek pogodio je u 32. minuti utakmice za 2:2.

Nakon što su dva puta zaostajali hokejaši češke momčadi su u 38. minuti došli i do vodstva. Peter Pucher je zabio za 3:2. Činilo se da će se s minimalnom prednošću otići na drugi odmor, ali je onda Rus Vjačeslav Truhno, 18 sekundi prije kraja trećine, zabio za 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju četvrtinu obilježila je teška ozljeda gostujućeg vratara, a ni minutu nakon što je na gol stao rezervni vratar Ondrej Kacetl, pak je završio iza njegovih leđa. Strijelac je ponovno bio Truhno. Zadnji pogodak zabio je Ryan Kinasewich 17 sekundi prije kraja, u situaciji kada je gol gostiju ostao prazan. Alba - Salzburg 1:4 Graz - Villach 2:0 Medveščak - Znojmo 6:4 Olimpija - Linz 2:1 (penali) Vienna - Jesenice 4:2

Redoslijed: 1. Linz 52, 2. Salzburg 42 (-1), 3. Medveščak 41, 4. Klagenfurt 38 (-1), 5. Alba 35...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike