Ovo se još nije dogodilo: U Areni dobio pakom u glavu!

U posljednjoj utakmici spektakla 'Arene Ice Fevera' hokejaši Medveščaka poraženi su od najbolje momčadi dosadašnjeg dijela EBEL lige Linza.

22.1.2012.
20:46
VOYO logo

Iako je Medveščak bio konkretniji i opasniji po gol (35-24 udarca) mreža Linza ostala je netaknuta, dok je najbolji golman EBEL lige Robert Kristan morao po jednom u drugoj i trećoj trećini vaditi pak iz svoje mreže.

Dvostruki strijelac u prvoj utakmici druge faze lige (10 utakmica dvokružno igraju prvih šest momčadi) bio je Curtis Murphy. Zabijao je nakon pet minuta igre u drugoj, odnosno četiri u trećoj trećini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Linz je ovom pobjedom sačuvao prvo mjesto na ljestvici, dok je Medveščak, porazom Salzburga kod Klagenfurta, ostao drugi, te ima isti broj bodova kao i KAC (3). Iduću utakmicu Medveščak igra za dva dana u Austriji upravo protiv Klagenfurta.

Dogodila se i jedna neobična situacija, trenera Medveščaka Martyja Raymonda pogodio je pak u čelo! Nasreću, nije bilo ozbiljnih posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pak me pogodio u čelo i nadam se da će biti dobro. KAC nas čeka u utorak, morat ćemo igrati bolje. Što se Linza tiče, igrali su bolje, vratar im je branio sjajno i pobjeda im je zasluženo pripala".

Za mjesta u doigravanju: Medveščak - Linz 0-2 (0-0, 0-1, 0-1) Klagenfurt - Salzburg 6-4 Alba - Olimpija 4-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Linz 6, 2. Medveščak 3, 3. Klagenfurt 3, 4. Salzburg 2, 5. Alba 2, 6. Olimpija 0.

Za doigravanje: Vienna - Graz 2-3 (penali) Villach - Znojmo 2-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo