OVA SUBOTA MOGLA JE ZA HRVATSKU BITI POVIJESNA: / Pogledajte što je poručio Filip Zubčić i kome se posebno zahvalio na uspjehu karijere

Image
Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Imao je priliku postati prvi Hrvat od Ivice Kostelića koji je osvojio mali Kristalni globus i prvi osvajač tog trofeja u veleslalomu

14.3.2020.
8:13
CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia
VOYO logo

Međunarodni skijaški savez (FIS) objavio je prije nekoliko dana kako su zbog epidemije koronavirusa otkazane utrke veleslaloma i slaloma za Svjetski kup skijaša koje su se trebale održati u subotu i nedjelju u Kranjskoj Gori te kako je stoga sezona 2019/20. i službeno završena.

Otkazivanjem utrke u Kranjskoj Gori osvajač malog Kristalnog globusa u veleslalomu postao je Kristoffersen sa 394 boda, šest više od drugog Pinturaulta, dok je najbolji hrvatski skijaš FilipZubčić sezonu okončao na trećoj poziciji u toj disciplini sa 368 bodova. Izgubio je tako priliku boriti se za prvo mjesto. Utrka je rebala biti održana u subotu, a povodom toga obratio se svojim fanovima putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo jedna od najluđih sezona u mojoj karijeri i prezadovoljan sam ukupnim trećim mjestom u veleslalomu. Nažalost, sezona je završila zbog rizika po zdravlje, no to je najbolje po sve nas. Blagoslovljen sa što imam sreću biti dio nevjerojatnog tima (Šumi, Robi, Tata, Pršo) koje radi strahovito naporno i žrtvuje se, što mi daje motiv da radim još više. Također želim zahvaliti sponzorima na podršci u karijeri i što je najvažnije mom partneru IstokuRodešu koji ove sezone nažalost nije bio na razini za koju je sposoban. On je važan dio ove ekipe dok svaki dan guramo na treninzima na planini i teretani. Ivici Kosteliću hvala na svim mudrim savjetima i cakama", poručio je Filip Zubčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo