OŠTRA OSUDA NAPADA NA JANICU KOSTELIĆ: / 'Ovo je sramotno i kukavičko ponašanje, obična krinka za huliganizam'

Image
Foto: Screenshot/Pixsell
11.6.2017.
10:35
Screenshot/Pixsell
VOYO logo

Napad na Janicu Kostelić oštro je osudio i Hrvatski olimpijski odbor.

TORCIDA ZASULA JANICU UVREDAMA: ‘O Jano, o Janice, puši k*rac snježna kraljice’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
POLICIJA UHITILA NAVIJAČE KOJI SU VRIJEĐALI JANICU: /

'Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini'

Image
POLICIJA UHITILA NAVIJAČE KOJI SU VRIJEĐALI JANICU: /

'Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini'

'Neprihvatljivo u civiliziranom društvu'

"Ponašanje skupine muškaraca koja je na Braču dočekala i vrijeđala Janicu Kostelić, državnu tajnicu za sport, sramotno je i neprihvatljivo u civiliziranom društvu. Janica je najtrofejnija hrvatska sportašica svih vremena. Zahvaljujući njezinim pobjedama hrvatska se himna puno puta svirala u svijetu, a hrvatska se zastava vijorila na najvišem jarbolu i zbog toga zaslužuje naše poštovanje. No, prije svega zaslužuje poštovanje kao žena i kao takva ne smije biti meta ovakvih divljačkih ispada", stoji u priopćenju HOO-a.

"Kukavičko ponašanje kakvo se dogodilo na Braču, gdje se veća skupina muškaraca okomila na jednu ženu - sportašicu i državnu dužnosnicu - nema nikakve veze s odanošću svom sportskom klubu, već je samo krinka za huliganizam koji treba odvojiti od sporta i kažnjavati", zaključuju se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači uhićeni

Kako smo ranije izvijestili, splitska policija uhitila je pet osoba iz skupine koja je u subotu u Supetru vrijeđala hrvatsku skijašicu i državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić te nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o navijačima Hajduka, pripadnicima Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema priopćenju splitske policije, više osoba narušavalo je javni red i mir na trajektu koji je plovio na relaciji Split-Supetar, a cijeli slučaj im je prijavila 35-godišnjakinja koju su vrijeđali.

Policija u priopćenju dodaje da je uhićeno pet osoba iz skupine koja je oko 18 sati narušavala javni red i mir te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se pojedinosti ne navode, doznaje se da se incident dogodio nakon što je trajekt iz Splita pristao u Supetar na Braču. U tom se trenutku na obali nalazilo nekoliko osoba koje su pjevale i dovikivale uvredljive riječi Janici Kostelić. koja je potom cijeli slučaj prijavila policiji.

Janica Kostelić doputovala je na Brač kako bi prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open, no nakon incidenta napustila je Brač i uputila se prema Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvrede upućene državnoj tajnici Janici Kostelić u priopćenju je osudila i Vlada Republike Hrvatske.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike