OKITIO SE ZA BOŽIĆ: / Phelps pozirao kao 'slavonska mlada', a prijatelji ga nagovaraju da se vrati plivanju

Image

Michael Phelps se po 23. put našao na naslovnici uglednog američkog časopisa Sports Illustrated i odlučio sve svoje medalje s Olimpijskih igara "povješati" po sebi.

22.12.2016.
9:50
VOYO logo

To nije nimalo jednostavno ako ste najuspješniji olimpijac svih vremena. Phelps je u karijeri osvojio čak 28 olimpijskih medalja, 23 zlatne, tri srebrne i dvije brončane.

Morao ih je, za potrebe snimanja, strateški rasporediti. Na jednoj ruci Rio, oko vrata London, na drugoj Atena i Peking. Na naslovnici je izašla fotografija s 23 zlata oko vrata. Ne znamo je li se Phelps nakon toga ukočio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phelpsova olimpijska avantura počela je još 2000. godine u Sydneyu gdje je nastupio kao 15-godišnjak i bio peti na 200 leptir. Opraštao se nakon Londona, odlučio pripremiti za Rio, a sad ga nagovaraju za još jedan povratak, 2020. u Tokiju. Bile bi to njegove šeste Igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službeno sam umirovljen"

"Zasad sam službeno umirovljen", kazao je 31-godišnja plivačka legenda. "Budem li imao želju za povratkom, bit će super", rekao je Phelps koji je ove godine postao otac.

Sinčić Boomer i supruga Nicole sad se čine kao centar njegovog svijeta, ali njegovi najbliži suradnici vjeruju da "riba iz Baltimorea" ima u sebi još jedne OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se osjeća kao 'penzić', ali treba pričekati kad stigne vrijeme kvalifikacija. Tri godine su dovoljne za oporavak, a ja ću ga nagovarati za povratak", kaže njegov najbliži suradnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo