ODMAH SE BACILA NA POSAO: / Jedna od najljepših sportašica svijeta razveselila svoje obožavatelje

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Jedna od najvećih skijašica u povijesti, Amerikanka Lindsey Vonn, početkom ožujka objavila je kraj sezone zbog teške ozljede lijeve noge, nazvavši to najtežom odlukom u svojoj karijeri.

15.3.2016.
13:05
Screenshot: You Tube
VOYO logo

No, nije dugo trebalo da se vrati svojim sportskim navikama nakon teškog trostrukog loma noge koji je zaradila u utrci super G-a u Andori. Iako bi netko nakon tako teške ozljede pričekao s treninzima i do nekoliko mjeseci, se odlučila odmah baciti na posao. Tako je lijepa sportašica u ponedjeljak na svom Instagramu objavila video na kojem visi sa štange i radi trbušnjake.

Image
ŠOK ZA LIJEPU AMERIKANKU: /

'Ovo mi je jedna od najtežih odluka u karijeri'

Image
ŠOK ZA LIJEPU AMERIKANKU: /

'Ovo mi je jedna od najtežih odluka u karijeri'

Amerikanka je svoj video objavila uz komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kreativna sam u dvorani. Iako treniram naporno i dalje se dobro zabavljam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sestra kao oslonac

Uz video, Vonn je objavila i fotografiju na kojoj je sa svojom sestrom. Uz fotku, jedna od najljepših sportašica svijeta napisala je:

"Zabavljala sam se sa svojom sestrom i prijateljima ovoga vikenda. Jako sam bila frustrirana zato što je moja sezone završila ranije od planiranog zbog moje ozljede koljena, ali moja me sestra razveselila kao i inače. Jako je lijepo imati nekoga na koga se možeš osloniti i koji voli tvoj duh i podiže tvoj duh. Sad ću se uputiti prema Europi gdje ću podići svoj globus u spustu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone srušila nove rekorde

Iako će joj novi Veliki globus po svemu sudeći pobjeći, Vonn je ove sezone srušila nove rekorde. Osmim malim globusom u spustu preskočila je legendarnu Austrijanku Annemarie Moser-Pröll. Također, bio joj je to ukupno 20. globus u Svjetskom kupu (četiri za ukupnu pobjedu, osam u spustu, pet u super G-u, tri u kombinaciji), čime je na prvom mjestu vječne ljestvice nadmašila velikog Šveđanina Ingemara Stenmarka. Sa 76 pobjeda u Svjetskom kupu rekorderka je među skijašicama, a još joj deset slavlja nedostaje da dostigne i Stenmarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo