VIDEO: / Skijašica zbog stravičnog pada vrištala od bolova

Njemačka skijašica Maria Höfl-Riesch pretrpjela je težak pad na posljednjem spustu skijašica u Svjetskom kupu u Lenzerheideu. Ozlijedila je nadlakticu i rame desne ruke i za nju je sezona gotova.

13.3.2014.
10:21
VOYO logo

Dan poslije objavljen je i video njenog pada koji izgleda zaista jezivo. Höfl-Riesch se zabila u zaštitnu ogradu, a kada se napokon zaustavila, počela je vrištati od bolova.

Koliki je zapravo užas proživljavala u tim trenucima jasno se da zaključiti po televizijskim komentatorima koji su zanijemili od šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč padu Höfl-Riesch je zadržala vodstvo u poretku spusta i osvojila je Mali kristalni globus, ali je izgubila prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Nažalost, sezona je za nju gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluku ću donijeti u narednih nekoliko dana. Nisam spavala cijelu noć, plakala sam... Emocije polako dolaze na svoje", rekla je njemačka skijašica, te dodala:

"Ukoliko se odlučim okončati karijeru, to neće biti dobar način. No ovaj pad, ozljeda i gubitak borbe za osvajanje Svjetskog kupa neće utjecati na moju odluku. O svemu ću mirno razmisliti i nadam se donijeti ispravnu odluku", zaključila je sjajna Höfl-Riesch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo