'NISAM ZNALA HOĆU LI UOPĆE NASTUPITI': / Uplakana Sandra otkrila što je proživljavala prije osvajanja svjetske bronce

Image
Foto: Profimedia

Sandri je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara

4.10.2019.
23:33
Profimedia
VOYO logo

"Jučerašnji trening nisam završila do kraja, došla sam puno spremnija nego što sam bila danas cijeli dan. Nisam znala hoću li uopće nastupati, cijelo vrijeme sam se štedila u sobi. Čak ni mama nije znala, rekla sam joj da je blaža povreda. No, i takva sam uspjela izvući medalju, ovo je moja četvrta medalja na svjetskim prvenstva i u Tokiju se nadam boljem plasmanu", izjavila je najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković za HRT nakon što je u finalu bacanja diska na atletskom SP-u u Dohi osvojila bronačno odličje, što joj je četvrta medalja sa svjetskih prvenstava.

"Ja sam ponosna što je Hrvatska dobila još jednu medalju. Ovo je moja četvrta medalja sa svjetskih prvenstava i sljedeće godine Tokio, olimpijske igre, ja se nadam boljem plasmanu", izjavila je suznih očiju Sandra Perković koja je u Dohi za broncu bacila disk do 66,72 metara u prvoj seriji i tako osvojila broncu, a nadmašile su je dvije Kubanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

03.09.2019., SRC Mladost, Zagreb - IAAF World Challenge Zagreb 2019. - 69. memorijal Borisa Hanzekovica. Sandra Perkovic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Sandri je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara, dok je srebro osvojila Denia Caballero sa daljinom 68,44 metara.

"Drago mi je da sam tako otvorila natjecanje, da sam si osigurala medalju u prvom hicu. Žao mi je da nisam još više napredovala. No, želim čestitati curama, što je tu je, uzele su zlato i srebro. Sljedeće godine su olimpijske igre i znamo što možemo očekivati", poručila je jedna od samo tri bacačice u povijesti koje imaju četiri odličja sa svjetskih prvenstava, a koja će sljedeće godine u Tokiju pokušati osvojiti treći uzastopni naslov olimpijske pobjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo