NEVJEROJATNI REZULTATI HRVATSKIH SKIJAŠA: / Poslagali se jedan iza drugoga, no...

Image
Foto: AFP

Austrijanac Marcel Hirscher bio je tek deveti u prvoj vožnji

26.1.2019.
11:32
AFP
VOYO logo

Elias Kolega je sa 30. vremenom prve vožnje slaloma u austrijskom Kitzbühelu izborio mogućnost osvajanja novih bodova u Svjetskom kupu, a iza njega su se od 31. do 33. mjesta poredali Filip Zubčić, Istok Rodeš i Matej Vidović, dok je najbolji rezultat (55.22 sekundi) ostvario Švicarac Ramon Zenhaeusern.

Zahtjevna, ali dobro pripremljena staza

Na zahtjevnoj stazi, uz gust snijeg naši se reprezentativci nisu najbolje snašli, iako su čak trojica startali među prvih 30, a rezultati skijaša s visokim startnim brojevima dokazali su da je dobro pripremljena podloga svima omogućavala prilično dobre uvjete. Tako je Albert Popov sa startnim brojem 71 došao čak do petog mjesta zaostavši za vodećim Švicarcem 60 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi rezultat, s 12 stotinki zaostatka, imao je pobjednik Wengena Francuz Clement Noel, a njegov sunarodnjak Alexis Pinturault je treći sa zaostatkom od 17 stotinki za Zenhaeusernom. Najbolji skijaš svijeta Austrijanac Marcel Hirscher bio je tek deveti u prvoj vožnji sa 88 stotinki zaostatka za vodećim.

40 od 79 završilo utrku

Elias Kolega je za Švicarcem zaostao 2.73 sekunde, Filip Zubčić je bio sporiji za 2.83 sekunde, Istok Rodeš za 2.96 sekundi, a Matej Vidović za 3.02 sekunde. Samuel Kolega je startao sa brojem 70, ali je završio vožnju nakon drugog prolaznog vremena. Od 79 skijaša samo je njih 40 uspjelo doći do cilja na ispravan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Start druge vožnje je u 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike