Neutješni Hrvati od tuge plakali usred Zagreba!

Hrvatski hokejaši nisu uspjeli plasirati u Diviziju I SP-a jer su u odlučućoj utakmici izgubili su Rumunjske 2:1.

17.4.2011.
14:39
VOYO logo

Ništa od prve divizije! Hrvatski hokejaši pali su u odlučujućoj utakmici SP-a Divizije II u Zagrebu, 'uvijek neugodni' Rumunji presudili su im preokretom 1:2 (1:0, 0:1, 0:1).

Izabranici Brune Breganta nestali su nakon prve trećine, gosti su bili brži, lukaviji i konkretniji u svim dvobojima u nastavku utakmice, a nesmotrena isključenja, nakon kojih smo s igračem manje primili dva gola iz gužve, izbornik je čak nazvao 'bedastim'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteže je nakon sloma pred 3500 navijača bilo najmlađem, 17-godišnjem Mati Tomljenoviću kojem je Ledena dvorana skandirala kad je primao nagradu za najboljeg vratara na turniru. Suze su tekle, suigrači su ga tješili, kasnije i novinari.

"Ma dao bih odmah tu nagradu, samo da samo pobijedili. Zbog navijača mi je najviše žao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica hokejaša irske reprezentacije R.O. (31) i R.L. (32) u subotu navečer su se napili i potrgali retrovizore na osam auta u Tratinskoj ulici na Trešnjevci. Odvedeni su u policiju na kriminalističku istragu.Puno gore od Tomljenovića, proveo se Borna Rendulić kad je primao nagradu za najboljeg igrača reprezentacije. Dvorana se zaorila od zvižduka. Među dijelom hokejskih kibica, Rendulić zbog pristupa nije baš popularan, no izbornik Bregant stao je u obranu zvijezde Medveščaka.

"A tko je zabio naš jedini gol na utakmici? Ne bih rekao da Borna igra nonšalantno, već mu je takav stil. Nismo zbog njega izgubili, uostalom, statistika je na Borninoj strani", rekao je Bregant koji neće ponuditi ostavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka drugi odlučuju hoću li i dalje voditi reprezentaciju".

Rendulić svakako snosi dio krivice, dvaput je u paru sa suigračem išao sam na vratara, no nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo odlično na turniru i onda sve ispustili u posljednjoj utakmici. Sami smo si krivi, imali smo brdo šansi jedan na vratara, dvojica na vratara", rekao je Plahutar, a Lovrenčić dodao:

"Već dan prije utakmice upozorio sam da se neke stvari u našoj reprezentaciji moraju mijenjati, ne bih komentirao koje. Samo ću reći da bi se neki mlađi morali odgovornije postaviti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104150183006 arti-201104140169006

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo