NE SMIRUJU SE STRASTI: / Srbi napali svjetsku prvakinju, ona im brutalno odgovorila, u sve se umiješao i slavni TV komentator

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ni nekoliko dana nakon bizarnog raspleta finala skoka u dalj na Svjetskom atletskom prvenstvu ne smiruju se strasti u susjednoj Srbiji.

16.8.2017.
13:01
AFP
VOYO logo

Srpska atletičarka Ivana Španović je uoči posljednjeg skoka u finalu bila na četvrtom mjestu, a onda je poletjela preko sedam metara, što je bilo vidljivo i preko televizijskih ekrana. No, onda je uslijedio šok: izmjeren joj je skok od 6.91 m i ostala je na četvrtom mjestu.

Image
RAZOČARANJU U SRBIJI NEMA KRAJA: /

'Četiri godine smo se ovoga bojali i onda se dogodi u najgorem trenutku'

'Spavaš li mirno, Brittney?'

Objašnjenje je glasilo da se prilikom doskoka Ivani Španović odvojio donji dio zakačenog broja na dresu, a sudac je izmjerio taj trag, najmanje deset centimetra kraći od mjesta gdje je njezino tijelo dodirnulo pijesak. Srbi su se žalili, ali pomoći nije bilo jer pravila su jasna - svi skokovi se mjere od prvog traga u zoni doskoka (pijesku), koji je napravljen bilo kojim dijelom tijela ili bilo čime što je zakačeno za tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Srbiji je zavladalo ogorčenje koje se prenijelo i na društvene mreže. Ni kriva ni dužna je nastradala Amerikanka Brittney Reese koja je skokom od 7.02 metra po četvrti put u karijeri uzela naslov svjetske prvakinje. Srpski navijači su je zatrpali osuđujućim porukama, a među 'napadačima' je bio i poznati televizijski komentator Milojko Pantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji, a ne piše Ivana Španović. Spavaš li mirno, Brittney Reese?", napisao je Pantić svjetskoj prvakinji na Twiteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od nje pravite jadnu gubitnicu'

Odgovor nije trebao dugo čekati i bio je prilično brutalan.

"Ljudi, od nje pravite jadnu gubitnicu... Takve stvari se uvijek dešavaju... Prebolite to i ostavite me na miru!!!", napisala je Reese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorila je Amerikanka i svima drugima koji su je napali na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebno je puno više od ljudi koji pišu za računalom da biste me povrijedili!!! Dobar pokušaj", poručila je četverostruka svjetska prvakinja.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo