NAKON VELIKE AFERE U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI: / Potjerani igrači ipak nisu zauvijek prekriženi

Image
12.4.2016.
10:20
VOYO logo

Podsjetimo, Sandro Sukno, Paulo Obradović i Fran Paškvalin potjerani su s priprema nacionalne momčadi zbog kršenja discipline. Hrvatski vaterpolski savez (HVS) je priopćio da su spomenuti igrači neopravdano propustili jedan trening, potom se nisu pojavili ni na zajedničkom ručku, a ignorirali su i dogovorene medijske obveze. Tucak je vrlo oštro poručio da neće tolerirati nedisciplinu i da na nestašni trojac više ne računa.

'Otvoren za razgovor'

Bio bi to veliki udarac za reprezentaciju koja će u Riju braniti olimpijsko zlato. Sukno je prvi strijeac nacionalne vrste, a Paškvalin pokriva inače problematično mjesto centra. Shvatio je to nakon nekoliko dana i Tucak, pa je njegova jučerašnja izjava za HRT ipak bila umjerenija i pomirljivija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ivica Tucak

"Uvijek sam otvoren za razgovor. Nikad neću zatvarati vrata definitivno", poručio je izbornik.

'Teška skupina'

Nedavni je ždrijeb olimpijskog turnira smjestio Hrvatsku u skupinu B, zajedno s Italijom, Crnom Gorom, SAD-om, Španjolskom i Francuskom. U skupini A su Srbija, Mađarska, Grčka, Australija, Brazil i Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška skupina. I druga je na isti način zahtjevna. Trebat ćemo se maksimalno pripremiti i tek onda ćemo gledati prema Riju", rekao je Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo