NAKON DESET GODINA MATE STANKOVIĆ SMIJENJEN S POZICIJE IZBORNIKA FUTSAL REPREZENTACIJE: / Razlog su 'neodgovarajući rezultati'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović

8.12.2020.
10:01
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni odbor Hrvatskoga nogometnoga saveza (HNS) u ponedjeljak je donio odluku o razrješenju izbornika malonogometne (futsal) reprezentacije, Mate Stankovića, zbog neodgovarajućih rezultata.

Stanković (50) je Izbornikom futsal reprezentacije Hrvatske postao 2010. godine, a najveći uspjeh s reprezentacijom ostvario je na Europskom prvenstvu koje se 2012. godine održalo u Hrvatskoj, gdje je nakon plasmana u poluzavršnicu osvojio četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za novog izbornika imenovan je dosadašnji izbornik U-19 reprezentacije Marinko Mavrović.

Ostali zaključci

Također, Skupština Hrvatskog nogometnog saveza održat će se putem video konferencije 17. prosinca, a Izvršni odbor usvojio je potrebne materijale za sjednicu - financijski plan i program rada za 2021. godinu. Na sjednici skupštine bit će i izvještaj o radu te završni račun za 2019. godinu, predviđeni za proljetnu Skupštinu, neodržanu zbog epidemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IO je usvojio propozicije natjecanja Prve HMNLŽ i natjecanja mladeži u malom nogometu, kao i kalendar aktivnosti za 2021. godinu. Također, raspisan je natječaj za dodjelu Trofeja podmlatka za 2020. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo