NAKON BEOGRADSKOG DEBAKLA: / "Ako je problem u meni, problem je riješen"

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić
Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavić

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak priznao je da se ne osjeća ugodno nakon sedmog mjesta na netom završenom Europskom prvenstvu u Beogradu.

26.1.2016.
9:11
PIXSELL, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Treća je ovo kontinentalna smotra zaredom na kojoj je Hrvatska ostala bez medalje. U Beogradu je naša reprezentacija startala debaklom protiv domaćina (6:13), pa nakon tri pobjede protiv nedoraslih suparnika, u četvrtfinalu izgubila od Mađarske (5:8).

Vjera u bolje sutra

"Živ sam, to je najbitnije. Kako se osjećam? Ne ugodno, ne dobro. Kada se ne ostvare sportski rezultati i ciljevi, onda ni osjećaj nije dobar. U Beogradu nismo bili pravi. Završilo je na način kako nismo htjeli da završi. Nekad u životu morate prihvatiti da je netko drugi bio bolji od vas. Predstoji nam vrijeme analiza i vjera u bolje sutra", rekao je Tucak tijekom gostovanja u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da njegova momčad nije bila dovoljno dobra za ostvarenje cilja i da je u Beograd otputovala s gomilom problema.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ivica Tucak

"Pogreške su rezultat onoga što ste napravili dobro ili niste napravili dobro u prijašnjoj fazi. Nažalost, na prvenstvo smo otišli s puno neriješenih problema, ozljeda, bolesti, otkaza i sve to nije bilo dovoljno za napraviti dobar rezultat. Ako bilo tko od ljudi koji vode Savez i koji su me postavili na izborničku poziciju smatra da je problem u Ivici Tucku, problem je riješen ovog trenutka", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo