Nakon 18 godina se vratio pomoći Medveščaku!

Projekt građenja velikog hokejaškog kluba u Zagrebu se nastavlja.

2.6.2011.
15:38
VOYO logo

Nakon što je emigrirao sa roditeljima u Kanadu, Tom Zanoski je s 9 godina počeo trenirati hokej, da bi se sada, potpisivanjem ugovora sa zagrebačkim Medveščakom, s 27 godina vratio u Zagreb kao profesionalni igrač.

Kao i John Hećimović, Tom Zanoski je želio postati nogometaš, no kada je prvi puta sa 9 godina stao na led i krenuo trenirati hokej, zaljubio se u ovaj sport!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tom Zanoski je jako lijevo krilo, pokazao se kao igrač koji voli raditi, pobjedničkog mentaliteta, a takve osobe želimo u momčadi za narednu sezonu. Nažalost, nismo ga uspjeli dovesti protekle sezone, ali nakon uspjeha projekata Šalata Winter Classic, Arena Ice Fever i općenito stvaranja novog-starog Medveščaka, vratili smo Zagreb na hokejašku kartu svijeta i to je jedna od stvari koje su presudile u povratku Zanoskog u Zagreb. Naravno, pomogla je i činjenica da je Tom rođen u Zagrebu, te ima veliku želju, kada ispuni uvjeti, zaigrati za reprezentaciju Hrvatske!", izjavio je Marko Belinić iz Medveščaka i dodao kako će pitanje novog trenera biti finalizirano tijekom sljedećeg tjedna.

U igri su dva kandidata i jedan od njih jest Marty Raymond o kojem se govori i piše ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što imamo ugovor u rukama odmah ćemo obavijestit koja opcija je uspjela odnosno tko će voditi momčad Medvjeda u sljedećoj sezoni!", zaključio je Belinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo