MOTOCIKLIST KOJI JE IZVEO UMALO POGUBNU GLUPOST DOBIO OTKAZ: / Ima sreće da je to jedina posljedica

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Nakon što je u nedjelju napravio neviđenu glupost koja je moglo imati koban završetak, stigla mu je kazna

10.9.2018.
18:13
Screenshot
VOYO logo

Talijanski motociklist Romano Fenati dobio je otkaz u momčadi Marinelli Snipers Team nakon incidenta kojeg je izazvao u nedjelju za vrijeme utrke svjetskog prvenstva u motociklizmu u klasi Moto2 na stazi u San Marinu.

Image
IDIOT STISNUO KOČNICU SUPARNIKU U UTRCI MOTO2: /

'Treba ga nogom u guzicu i izbaciti zauvijek iz natjecanja!'

Fenati je tijekom utrke u bliskom kontaktu sa sunarodnjakom Stefanom Manzijem povukao njegovu kočnicu pri brzini od 217 kilometara na sat. Šokirani Manzi jedva je uspio kontrolirati motor i ostati na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su ga osudili

Fenati je tijekom utrke zaustavljen i diskvalificiran, a njegov nesportski, ali i iznimno opasan potez svi su osudili. Dio motociklista je zatražio i njegovu doživotnu suspenziju. Međunarodna automobilistička federacija (FIA) suspendirala je 22-godišnjeg Talijana na dvije utrke, no čelnici njegove momčadi uručili su mu otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad Marinelli Snipers Team raskinula je ugovor s vozačem Romanom Fenatijem. Razlog tome je njegovo nesportsko, opasno i štetno ponašanje koje je narušilo i našu sliku. Žao nam je što je Fenati kao član naše momčadi ugrozio život drugom vozaču, za tako nešto nema opravdanja. Momčad i naši sponzori se želimo svima ispričati," poručili su čelnici momčadi.

"Želim se ispričati cijelom sportskom svijetu. Sve ovo je noćna mora. Moj potez je bio glup i nisam se ponio kao pravi sportaš. Nisam smio na provokacije reagirati na takav način," kazao je Fenati kojem ovo nije bio prvi incident u karijeri. Prije nekoliko godina potukao se s policajcem koji mu je ispisao kaznu za parkiranje, a prije nekoliko godina je izbačen iz Rossijeve akademije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo