JE LI ONA NOVA JANICA? / Mlada hrvatska senzacija danas je ostvarila još bolji rezultat i pokazala da joj je samo nebo granica

Image
Foto: Instagram

Zrinka Ljutić nastavila je sa senzacionalnim rezultatima

10.11.2020.
14:53
Instagram
VOYO logo

Mlada hrvatska 16-godišnja Zrinka Ljutić nastavila je sa senzacionalnim rezultatima. U današnjem FIS veleslalomu u talijanskoj Soldi završila je fantastična deveta. Kako je počelo, vrlo je brzo možemo očekivati u utrkama Svjetskog kupa...

Image
OVAKAV USPJEH NIJE VIĐEN JOŠ OD JANICE: /

Ona je nova velika stvar hrvatskog sporta; Nevjerojatno što je napravila

Image
OVAKAV USPJEH NIJE VIĐEN JOŠ OD JANICE: /

Ona je nova velika stvar hrvatskog sporta; Nevjerojatno što je napravila

U ukupnom poretku završila kao 9.

Inače, krenula je Ljutić sa startnim brojem 108, a dohvatila je 17. vrijeme prve vožnje. U drugoj je startala kao 14., te kao i jučer bila druga u drugoj vožnji, da bi u ukupnom poretku završila deveta, s 2.58 sekundi zaostatka za pobjednicom Elenom Sandulli iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je najbolji seniorski rezultat za Zrinku Ljutić, a odvozila je tek drugu utrku u seniorskom renkingu u karijeri. Inače, Sandulli ima 20 godina, a Zrinka je daleko najmlađa u TOP 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominirala u kadetskoj konkurenciji

Djevojka koja je u kadetskoj konkurenciji dominirala kao nekad velika Janica Kostelić tako je na najbolji mogući način zakoračila u seniorsko skijanje i vrlo brzo ćemo ju vidjeti i na startu neke od utrka Svjetskog kupa. Premijerni nastup u FIS-u najavljuje da će ekspresno skupiti potrebne FIS bodove za to.

Za spomenuti i jučerašnji njezin nastup. U svojoj prvoj FIS veleslalomskoj utrci karijere, sa startnim brojem 114., Zrinka Ljutić je ostvarila 33. vrijeme prve vožnje, napravila pomak od čak 81 mjesta, a onda je u drugoj pokazala zašto bi mogla biti ugodno iznenađenje, ne samo hrvatskog, nego i svjetskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim rezultatom osvojila je ukupno 51.36 FIS bodova, najviše što je osvojio ijedan naš skijaš ili skijašica u svojoj prvoj FIS utrci. To nije uspjelo ni čak Janici i Ivici Kostelić, Ani Jelušić, Filipu Zubčiću, Niki Fleiss i mnogim drugim poznatijim hrvatskim skijašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike