MEKSIKANCI ZNAJU KAKO PRIVUĆI POZORNOST NA OLIMPIJADI: / Ovo što su napravili od svojih kombinezona nitko nije očekivao

Image
Foto: AFP

Hubertus van Hohenlohe ne misli stati na kombinezonima

10.2.2018.
22:16
AFP
VOYO logo

I Meksiko ima svoje predstavnike na Zimskim Olimpijskim igrama u Pjongčangu. Riječ je o skijašima koji će rezultatima teško doći na naslovnice sportskih časopisa pa su stoga pronašli drugi način kako u tome uspjeti.

Trener skijaške momčadi Hubertus von Hohenlohe zaslužan je za dizajn kombinezona svojih skijaša. Naime, na crnim kombinezonima otisnute su brojne mrtvačke glave. Ali to za Hohenlohea nije ništa novo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Vancouveru je nastupio u odijelu nadahnutom filmom Desperado, a četiri godine kasnije u Sočiju je nosio odijelo u duhu mariachija. I čini se da ne misli stati na oslikavanju kombinezona - najavio je da će tijekom Igara objaviti pjesmu kao znak prosvjeda Trumpovom dizanju zida između Meksika i SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U meksičkoj reprezentaciji je i 38-godišnja Sarah Schleper, rođena u Vailu, koja se godinama u Svjetskom kupu natjecala pod američkom zastavo i koja je dobro poznata ljubiteljima alpskog skijanja. U Pjongčangu brani boje Meksika jer ima dvojno državljnstvo, koje je dobila 2014. godine udavši se za Meksikanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo