MEDVJEDI PALI U BRLOGU: / Barsa osvojila Ledenu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U susretu 27. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su Ledenoj dvorani Doma sportova izgubili od Barsa iz Kazanja 3:4 (0:2, 0:1, 3:1).

28.10.2015.
22:42
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bila je to peta od sedam uzastopnih utakmica 'medvjeda' u Ledenoj dvorani Doma sportova, te čak četvrti poraz. Bio je to ujedno i drugi poraz Medveščaka u međusobnim susretima ova sezone. U prvom susretu 'medvjedi' su u Kazanju izgubili bez postignutog gola (0:2).

Gosti su nakon prve trećine vodili 2:0 golovima Mihaila Gluhova (13:23) i Oscara Mollera (14:32). U sedmoj minuti druge trećine Bars je postigao i treći pogodak, a strijelac je bio Dmitrij Obuhov. Medveščak je u posljednjoj dionici uspio smanjiti rezultat golovima Mareka Kvapila (41:39) i Mikke Kouse (48:41).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedi osmi na Zapadu

Nažalost, kada se činilo kako bi Medveščak mogao izjednačiti, gosti su u 56. minuti povisili na 4:2 pogotkom Vladimir Tkačoja. Dvadesetak sekundi prije kraja utakmice Medvjedi su smanjili na 3:4 drugim golom Kouse, no za više nije bilo vremena.

Medveščak trenutačno zauzima osmo mjesto Zapadne konferencije, posljednje koje vodi u doigravanje. Medveščak ima 39 bodova, jedan bodom više od Sočija na devetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku slijede još dvije domaće utakmice - 30. listopada protiv Lade iz Toljatija, te dva dana kasnije protiv Slovana iz Bratislave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo