Namlađi su najviše uživali u druženju s Medvjedima

21.3.2012.
12:55
VOYO logo

Nekoliko tisuća najvjernijih navijača i obožavatelja imalo je priliku družiti se, klizati, fotografirati i razgovarati sa svojim ledenim herojima 60 minuta na ledu Ledene dvorane Doma sportova.

Uoči druženja sa navijačima, igrači prve momčadi KHL Medveščak Zagreb družili su se i sa polaznicima omladinske škole hokeja, pa je njih 100-njak imalo priliku klizati sa svojim idolima, saznati što je sve potrebno da se postane vrhunski hokejaš, a zajednička fotografija prve momčadi i omladinskog pogona je uspomena za sve buduće naraštaje Medveščaka i potvrda svjetle budućnosti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druženje sa navijačima je počelo svečano kao i uoči svake domaće utakmice KHL Medveščak Zagreb, kada su ledeni heroji zagrebačke publike jedan po jedan izlazili na led te uz gromoglasni pljesak posljedni put ove sezone pozdravili i naklonili se onim najvjernijima koji su i jučer pokazali zašto ih mnogi smatraju najboljim navijačima u Europi.

Nakon 30 domaćih utakmica u sezoni 2011./2012. u Domu Sportova, Areni Zagreb i na otvorenom klizalištu Šalatu, igrači su ovaj put na led izašli u nešto ležernijem i opuštenijem izdanju bez pritiska, sa namjerom da uživaju i druže se sa ljudima koji su zbog njih strepili, strahovali, radovali se i uživali u njihovim ledednim majstorijama punih šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo