Medvjedi doživjeli debakl kakav se ne pamti u EBEL-u!

Medveščak je teško 'nastradao' na gostovanju u Villachu. Zagrepčani su izgubili 11:2, što je najveći poraz u povijesti Ebela, a ujedno i Medveščaka u ovoj ligi.

2.12.2012.
20:32
VOYO logo

Potpuno neočekivani i rijetko viđeni debakl doživjeli su hokejaši Medveščaka u Villachu. Od VSV-a su izgubili s 11:2, što je najveći klupski poraz u Ebelu, ali i novi negativni rekord lige. Do ove utakmice 10:1 je bio najveći poraz (Villach je potopio Vienna Capitalse u 2006.), ali Zagrepčani će zbog gol-razlike ući u almanahe regionalne hokejaške lige.

Ništa nije govorilo da će doći do potpunog potopa, jer su Zagrepčani samo na dva boda od prvog mjesta i proteklih su mjeseci igrali više nego dobro. No, očito se poklopio takav dan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Kristan je u 40 minuta primio čak 10 golova(!), a prema statistici, bio je i na pravoj streljani (44 šuta), a u posljednjoj trećini u Ebelu je debitirao Tihomir Filipec.

Primio je jedan gol, ali definitivno nije utakmica koju će rado pamtiti u karijeri. Golove za Medveščak zabili su Buck i Fraser, a ako ćemo vjerovati službenoj statistici, Zagrepčani su imali čak 58 udaraca na suparnički gol. Čak pet više od suparnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo