Mađari okrenuli leđa Nataši

„Državljanstvo se ne menja kao prljav veš”

14.3.2013.
11:56
VOYO logo

Trostruka olimpijska šampionka u kajaku Nataša Janić je iznenadila mnoge u našoj zemlji odlukom da se vrati u Mađarsku i ponovo takmiči pod zastavom te zemlje.

Međutim, ni u komšiluku ne gledaju sa simpatijama na njenu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaoci sajta „Haon” glasali u anketi da li Janićeva treba da se vrati u Mađarsku, a čak 77 procenta ljudi ne želi Natašu ponovo u Mađarskom dresu (1.540 ljudi).

Za njen povratak je 20 posto (407 ljudi), a njih 66 se pita šta je to kajak uopšte (3 procenta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentari mađarske javnosti:

- Nacionalni izdajnik!

- Želi da joj muž bude trener i da ga kao anonimnog uvede u profesiju. Ali posao je posao. Janićeva se ponaša kao i bilo koji drugi staranac i brine samo o novcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Državljanstvo se ne menja kao dnevni veš. Slučaj Nataše Janić je dobar primer „odanosti” i problema višestrukog državljanstva. To je tako, ne samo u sportu, već i u politici.

- Razumemo da je Nataša Janić Srpskinja i da bi želela da proslavi svoju zemlju. Za njihove medije je dala izjavu da se u Mađarskoj nikada nije osećala dobro. Ako joj ovde nije bilo dobro, ne treba je primiti nazad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nataša je talentovana, uspešna sportistkinja, karakter u sportu. Što se vaspitanja tiče, rezultat je sledeći: nije bitan ni dom, ni Bog, ni porodica, samo novac, novac, novac...

- Nema potrebe da nam Nataša Dušev-Janić dolazi i drugi put. Ovakvim svojim odnosom, pokazala je sve. Ostani tamo gde jesi. Nama trebaju sportisti koji su ponosni na to što su Mađari!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo