KRVAVA AVANTURA / Evo kako je lijepa skijasica zamalo ostala 'bez glave'

Americka skijasica Julia Mancuso zivi svoj zivot u petoj brzini. I izvan skijaske sezone ova 31-godisnjakinja ne moze odoljeti naletu adrenalinu.

1.6.2015.
11:57
VOYO logo

Tako je tijekom svibnja Mancuso boravila na Fidziju, tocnije na otoku Tavarua. Jedna od njezinih velikih strasti je surfanje, a velikih valova na Fidziju ne manjka.

Nakon jednog pada s daske Mancuso je u moru udarila glavom u greben zbog cega je dobila 15 savova i sljivu na oku, cime se odmah pohvalila putem Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad stvari ne produ kako je planirano. Prije nekoliko tjedana udarila sam glavom u greben, ali bila sam sretna. Sada je sve zacijelilo. Trebalo je 10 dana i 15 spajalica", napisala se Mancuso.

To ju, medutim, nije sprijecilo da ubrzo po oporavku napravi novu vatrolomiju, hoda po spagi pricvscenoj izmedu dva stabla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mancuso je skijasku sezonu 2014/15 okoncala prijevremeno zbog ozljede desnog kuka u ozujku. Tijekom karijere je dosad nastupila na cetirima Olimpijskim igrama. Namjera joj je skijati i 2018. u Pyeongchangu, a nastupiti na pet olimpijskih igara ranije nije uspjelo nijednoj drugoj americkoj skijasici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike