POGLEDAJTE ŠTO SVE IVICA DORUČKUJE / 'Nije čudo što kasni po tri sekunde!'

Ivica Kostelić se napokon dokopao Zagreba i odmora. Naravno, za legendarnog hrvatskog skijaša nema klasične razbibrige, tek u nešto ležernijem ritmu vrijedno trenira na Sljemenu.

24.2.2015.
21:36
VOYO logo

Kostelić se nakon Svjetskog prvenstva u Beaver Creeku vratio u Zagreb, a vikend je proveo na najdražem skijalištu. Zašto najdražem? Osim što je godine mladosti proskijao na 'slavnom' Crvenom spustu, vjerojatno nigdje izvan Hrvatske nema tako dobre i bliske klopice kao na vrhu Sljemena.

Kako izgleda takav jedan doručak šampiona Ivica je pokazao ovog vikenda na svojoj Facebook stranici i dobio pregršt šaljivih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fotografiji s potpisom 'Fina papica u pauzi izmedu dva treninga. Doma je najljepše', našao se stol pun domaćih delicija - čvaraka, sira, vrhnja, rumenih kobasica i za zdravlje neophodnog luka, a pored fotke brdo komentara.

Od onih malo provokativnih,... 'nije ni čudo što kasni po tri sekunde' i 'fali ti gemišt', preko nutritivnih,... 'vidi se da tu mnogi znaju kako se hrane skijaši, trebo bi jabuke jest i krepat na kiviju....dobar tek i ja bi ovo njam', pa sve do gurmansko-lokalpatriotskih: 'Nema bolje hrane od toga!! Dooobar tek!!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić će na krilima zagrebačkog poguranca sljedećih dana odraditi dvije FIS utrke u Austriji da ne ispadne iz forme, a potom mu slijedi pravi izazov - slalom u Kranjskoj Gori 15. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo