KOMEDIJA NA HRVATSKI NAČIN: / Treneri se potukli, igrači zajedno otišli na roštilj

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U hrvatskom sportu nikad nije dosadno. Jedan od posljednjih incidenata dogodio se u Zelini tijekom utakmice u - hokeju na travi.

8.4.2016.
10:23
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Uzvratni dvoboj četvrtfinala Hrvatskog kupa između Zeline i Mladosti prekinut je početkom drugog poluvremena nakon sukoba trenera dviju momčadi Damira Hrupeca i Nikole Hanžeka. Naravno, kako se moglo i očekivati, iz klubova prebacuju krivnju jedni na druge.

'Policija napravila zapisnik'

"Trener Zeline Hrupec pozvao je našeg trenera van terena na fizički obračun. Prvo ga je gurnuo, nakon čega je Hanžek pao. Potom ga je udario. Naš trener ima i liječničku dokumentaciju o svemu u kojoj stoji da je zadobio kontuzije po tijelu. Bila je i policija te je napravila zapisnik", rekao je predsjednik Mladosti Andrija Jazbec za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: d, Goran Jakus/PIXSELL

Detalj s hokejske utakmice

Prozvani Hrupec, dakako, nudi drugačiju verziju priče.

"Prepucavali smo se i sudac nam je pokazao crvene kartone. Izašli smo s terena i tu se Hanžek zaletio na mene. Ja sam samo postavio ruke i on je pao. Nisam ga udario, već odgurnuo. To mi rade već dvije godine, pokušavaju me izbaciti iz takta provokacijama i sad su uspjeli", tvrdi Hrupec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Preskočili su ogradu'

Sudac utakmice Darko Končić tvrdi da su nakon crvenih kartona treneri preskočili ogradu i nastavili s prepucavanjem izvan terena, te da je došlo do naguravanja, ali ne i žestokih udaraca. Mladost je u trenutku prekida vodila s 3-2, a prva je utakmica završila rezultatom 3-3. Što će biti s rezultatom prekinutog uzvrata, zasad još nije poznato.

"To nije na meni. Ja sam prekinuo utakmicu jer su svi otišli van terena", kaže Končić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok su se treneri tukli ili naguravali, igrači obje momčadi su nakon utakmice zajednički feštali uz roštilj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo