Faul za zatvor: 'Pozlilo mi je kad sam vidio što sam napravio'

Buffalo Sabresi prolaze kroz najlošiji start sezone u povijesti kluba, u 11 utakmica upisali su 10 poraza, a tijekom poraza od Boston Bruinsa uspjeli su potonuti još niže.

25.10.2013.
9:10
VOYO logo

Poraz od jedne od boljih momčadi u ligi (2:5) bio je i očekivan, ali ne i degutantni napad igrača Johna Scotta na Luija Erikssona. Scott je 'goon', igrač poznat po čvrstoj igri, koji često baci rukavice kako bi se potukao, ali nažalost i da podmuklo udari suparničkog igrača.

Erikssonu je dojurio na ledu s boka, tako da ga nije mogao vidjeti i namjerno opalio laktom u glavu. Nije bilo slučajno. Nesretni Šveđanin završio je u ekspresno u bolnici. Prva dijagnoza je potres mozga i slijedi mu dulji oporavak, a divljaku na ledu poprilična suspenzija. NHL će organizirati posebno saslušanje igrača, te su objavili da je suspendiran do daljnjeg. Čeka ga minimalno 10 utakmica kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki mediji start su nazvali degutantnim, a inače staloženi TV komentatori nakon utakmice nisu mogli ostati mirni.

"Treba ga izbaciti iz lige, da više nikad ne igra hokej. Otkaz je zaslužio i njegov trener, koji stavlja takvog 'predatora' na led. Oni su sramota za hokej! Budale, jedan i drugi!", izgubio je živce Mike Milbury, bivši hokejaš koji danas radi kao komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ojoCAhhOxGs

Scott u početku se čudio isključenju, ali dan kasnije je shvatio što je napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledao sam snimku i žalim zbog cijele situacije. Čak se i meni gadi, bilo mi je zlo u želucu kada sam vidio što sam napravio."

//www.youtube.com/embed/aPhC3N8pG4w

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo