IZBORNIK ZADOVOLJAN UNATOČ PORAZU U BEOGRADU: / 'Pali smo baš junački, onako muški'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Dok je Srbija odigurala plasman na Olimpijske igre, Hrvatsku tek čekaju kvalifikacije. Bit će puno prilika za revanš na narednim natjecanjima

23.6.2019.
18:56
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Srbija je na domaćem terenu osvojila Svjetsku ligu nakon odličnog finala protiv Hrvatskeu kojem su slavili 12:11. Filip Filipović zabio je ključni pogodak u posljednjoj minuti utakmice kojim je Srbija stigla na 12:11 koji su bili nedostižni za Hrvatsku. Srbi su ovom pobjedom izborili plasman na Olimpijske igre.

Utakmicu je obilježila vrlo jaka kiša koja se spustila na Tašmajdan i dodatno otežala igru i otjerala jedan dio hrabre publike koja je bila maksimalno korektna pri izvođenju hrvatske himne te se opet nakon nje mogao s tribina čuti pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRBIJA PO NEVIĐENOM PLJUSKU SVLADALA HRVATSKU U BEOGRADU: /

Delfini anulirali sjajan start Barakuda, pljesak za hrvatsku himnu

Image
SRBIJA PO NEVIĐENOM PLJUSKU SVLADALA HRVATSKU U BEOGRADU: /

Delfini anulirali sjajan start Barakuda, pljesak za hrvatsku himnu

"Teško je vrijeme bilo za vaterpolo, ovaj pljusak i vjetar, ali... Kako je bilo nama tako je bilo i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi", rekao je izbornik hrvatske Ivica Tucak nakon utakmice, za 24sata.

Junački pali

Izbornik je izrazio zadovoljstvo igrom svojih vaterpolista, ali je i korektno čestitao domaćinima i pobjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbiji još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi. Igrom mojih momaka ja sam zapravo zadovoljan. Da, izgubili smo za taj jedan gol, ali pali smo baš junački. Onako... Muški. Dali smo srce, ostali smo za gol kratki i idemo dalje. To je sport!" objašnjavao je izbornik.

Dok je Srbija odigurala plasman na Olimpijske igre, Hrvatsku tek čekaju kvalifikacije. Bit će puno prilika za revanš na narednim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nas sada čeka Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugo ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na Svjetsko prvenstvo idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad i nemam što zamjeriti momcima, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala i eto...", rekao je na kraju Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo