Play ponuda

I Kostelić dobio spektakularno pojačanje

shimmer fallback

U sljedećoj sezoni (2012/2013) proslavljeni talijanski spustaš Kristian Ghedina pomagat će hrvatskim skijašima Ivici Kosteliću i Natku Zrnčić-Dimu u brzim disciplinama.

13.6.2012.
14:31
Play ponuda

Kristian Ghedina, najuspješniji talijanski spustaš svih vremena, pridružuje se našoj ekipi kako bi Ivici i Natku prenio svoja dugogodišnja iskustva i vrijedne savjete o brzim disciplinama. Ivicu, Natka i Kristiana dodatno povezuje što sva trojica imaju zajedničkog tehničkog dobavljača opreme, talijansku tvrtku Colmar, a dodatno Ivicu i Kristiana što obojica skijaju na opremi Fischer.

Suradnja je zapravo već počela, iako na "suhom", kada je Ivica krajem svibnja u "zračnom tunelu" u Dresdenu testirao aerodinamiku skijaške opreme i položaja gdje mu je Kristian Ghedina pomagao dajući dragocjene savjete o skijaškom položaju, stabilnosti i aerodinamici. Sada Ivica Kostelić uživa u zasluženom odmoru, a po povratku započet će i suradnja na snijegu kada će početkom srpnja Kristian Ghedina biti s Ivicom i Natkom na snježnom treningu na švicarskom ledenjaku Zermatt. Kristian će tijekom sezone biti s Ivicom i Natkom na svim treninzima i utrkama brzih disciplina. Ghedina je u Svjetskom kupu ostvario 13 spustaških i jednu superveleslalomsku pobjedu. Sa svjetskih prvenstava ima dvije spustaške medalje, srebrnu i brončanu.

Play ponuda
Play ponuda