HRVATSKA U FINALU SVJETSKOG KUPA IMA KVINTET SJAJNIH GIMNASTIČARA: / Seligmanu, Benoviću i Tkalčec pridružili se Srbić i Đerek

Image
Foto: PIXSELL

Ana Đerek nije skrivala zadovoljstvo što je na obje sprave izborila finale

24.5.2019.
19:39
PIXSELL
VOYO logo

Nakon Tijane Tkalčec (preskok), Roberta Seligmana (konj s hvataljkama) i Aurela Benovića (parter), finala su na 11. izdanju Svjetskog gimnastičkog kupa "DOBRO World Cup Osijek 2019. izborili i Tin Srbić na preči, te Ana Đerek na parteru i gredi.

Srbić je suvereno odradio svoju vježbu na preči ostvarivši najbolju ocjenu (13.950), kao i Ana Đerek na parteru (12.700). Splićanka je još ušla u finale na gredi sa šeste pozicije (12.700). Christina Zwicker zauzuela je 17. mjesto na parteru (11.400) i 25. na gredi (9.450) te se nije plasirala u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI GIMNASTIČARI IZBORILI FINALE SVJETSKOG KUPA: /

Čekaju se još Srbić i Đerek

Image
HRVATSKI GIMNASTIČARI IZBORILI FINALE SVJETSKOG KUPA: /

Čekaju se još Srbić i Đerek

"Radio sam jednu dosta laganu vježbu, nisam nikad nastupao s takvom startnom ocjenom jer nisam htio riskirati s teškom vježbom jer sam znao da će, ako ovo napravim dobro, biti dovoljno. Zadovoljan sam jer od EP-a nisam mogao uhvatiti kontinuitet treninga, imao sam i vojnu obuku koja me izbacila iz ritma, kao i bolovi u laktu. Sretan sam da sam ovo izvukao, a u nedjelju idem s dosta jačom vježbom po zlato. Trebat će mi i puna dvorana da me malo digne i stvori mi euforiju kako bih se bolje osjećao. Vjerujem kako u subotu i nedjelju imamo šanse za berbu medalja," kazao je Tin Srbić.

Dvostruka finalistica Ana

Ana Đerek nije skrivala zadovoljstvo što je na obje sprave izborila finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je odlično, onako i kako samo očekivala. Dvije vježbe, dva finala, nije moglo bolje. U Osijeku nikad nisam bila prva u kvalifikacijama, na drugim turnirima jesam. Sad moram s trenerom vidjeti što su druge cure odradile, pa ćemo vidjeti hoćemo li pojačati vježbu za finale. Znam da će dvorana biti puna, da će publika dati sve od sebe i da će biti ludilo. Jedva čekam. U finalu svi startamo ispočetka, nema nikakvog pravila," poručila je mlada Splićanka.

S prva dva dana natjecanja bio je zadovoljan i Vladimir Mađarević, direktor DOBRO World Cupa Osijek 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je sve iznad prosječno dobro na DOBRO World Cupu. Posebno što se tiče rezultata hrvatske gimnastike u kvalifikacijama. Imamo šest finala, čak troje su ušli u finale s najboljom ocjenom u kvalifikacijama te su potvrdili kako su svi još uvijek u odličnoj formi," kazao je Mađarević.

U subotu (25. svibnja) prvi dan finala započinje od 15,45 sati, a od hrvatskih gimnastičara nastupiti će Aurel Benović, Tijana Tkalčec i Robert Seligman. Tin Srbić i Ana Đerek u borbu za medalje će u nedjelju (26. svibnja) od 14,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo