HRVATICE ODRADILE NAJLUĐI INTERVJU NA EURU: / Junakinja Pijević davala izjavu, zaskočile Ćana i suigračice - 'Ovdje nitko nije normalan'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice baš je Pijević stala pred kamere i dala kratku, ali snažnu izjavu

15.12.2020.
20:11
Profimedia
VOYO logo

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23-20 (12-12).

Osim što su po prvi put u povijesti ušle u borbu za odličja, hrvatske rukometašice su ulaskom u polufinale izborile direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021. kojem će domaćin biti Španjolska. Hrvatske rukometašice na svjetskoj smotri nisu sudjelovale od 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom današnjem dvoboju Nizozemska dobila Rumunjsku, bilo je jasno kako Hrvatsku u polufinale vodi i poraz s jednim golom razlike. Međutim, odabranice Nenada Šoštarića su fantastičnom predstavom, posebice u drugom poluvremenu, izborile pobjedu, već petu na prvenstvu.

Image
Image

'Ženski rukomet je živ'

Apsolutna junakinja utakmice bila je vratarica Tea Pijević koja je upisala nestvarnih 16 obrana i završila na 50 posto obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice baš je Pijević stala pred kamere i dala kratku, ali snažnu izjavu.

"Uvijek sam preozbiljna kad igram, ali slavim nakon utakmice. Što da kažem, pišemo hrvatsku povijest. Ženski rukomet u hrvatskoj konačno je živ. Ponosna sam na ovu momčad. Malo smo imali problema u prvom poluvremenu, ali u drugom sjajno, osjećala sam da mogu sjesti na klupu i gledati utakmicu s klupe koliko dobro smo obranu igrale"; kazala je Pijević, a za vrijeme davanja izjave u kadar su joj uletjele suigračice predvođene Ćamilom Mičijević i zapjevale su "Ovdje nitko nije normalan"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo