GAF ZA POVIJEST: / Slavila nekoliko metara prije cilja i propisno se osramotila

Image
Foto: Screenshot: You tube
Image
Foto: Screenshot: You tube

Američka trkačica na 10.000 metara Molly Huddle (30) postala je prava tragičarka na Svjetskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Pekingu. Naime, Molly Huddle imala je broncu oko vrata.

25.8.2015.
10:09
Screenshot: You tube
VOYO logo

Tako su dvije godine priprema za SP pale u vodu. Nepovratno. Broncu koju je Molly imala oko vrata izgubila je doslovno u posljednjim metrima utrke. I to samo zato što je nekoliko metara prije cilja počela slaviti. Njezina sunarodnjakinja Emily Infeld to je iskoristila i okitila se broncom. Inače, Kenijka Vivian Cheruiyot osvojila je zlato ispred Etiopljanke Gelete Burke.

Image
GATLIN MU NIJE MOGAO NIŠTA: /

Bolt obranio svjetski naslov!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emily je ušla s unutarnje strane, a ja sam već tada bila malo usporila. To joj je dalo šansu da mi uzme medalju.

Frustrirana sam jer mi je medalja bila već oko vrata. U tom posljednjem koraku napravila sam pogrešku, previše sam usporila i Emily je to iskoristila. Teško ću ovo preboljeti", rekla je Molly Huddle za Universal Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuga je bila velika, prevelika

Molly je vrlo brzo shvatila što je napravila i to već nakon što je prošla kroz ciljnu ravninu. Odmah je do nje došla Emily Infeld koja joj je "ukrala" medalju te je pokušala utješiti sunarodnjakinju. Nije išlo. Potekle su i suze na stazi, tuga je bila velika, prevelika.

"Samo sam trčala ravno. Malo mi je krivo jer sam vidjela da Molly usporava. Mislim da nije znala koliko sam joj blizu. Naravno da sam oduševljena, osvojila sam medalju, ali žao mi je kolegice iz reprezentacije", izjavila je Emily.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo