Play ponuda

ODLUCUJUCA POBJEDA / Preskocio Slovenca i stigao na korak do naslova

shimmer fallback

Nijemac Severin Freund pobijedio je na natjecanju Svjetskog kupa u skijaskim skokovima u norveskom Oslu i jos vise povecao svoju prednost u ukupnom poretku.

14.3.2015.
21:28
Play ponuda

Nakon pobjeda u Kuopiu i Trondheimu, svjetski prvak Freund je i u Oslu, na legendarnom Holmenkollenu, pokazao da je u velikoj formi, iako je za samo tri desetinke boda bio bolji od svog velikog suparnika za ukupni naslov Slovenca Petera Prevca, dok je treci bio Norvezanin Rune Velta.

Freund vodi s 54 boda prednosti ispred Prevc, no olduka o pobjedniku Svjetskog kupa past ce sljedeceg tjedna na Planici.

Nijemac Severin Freund nastavio je s nizom pobjeda koji ga vode ka osvajanju naslova pobjednika Svjetskog kupa u skijaskim skokovima.

Freund je i u nedjelju slavio u Oslu, te s jucerasnjom pobjedom na legendarnoj skakaonici Holmenkollen, ima prednost od 94 boda ispred Slovenca Petera Prevca, koji je u nedjelju bio treci. Drugo mjesto u Oslu pripalo je japanskom "djedici" Noriakiju Kasaiju. Freund je u nevjerojatnoj seriji, osvojio je naslov svjetskog prvaka u Falunu, a potom slavbio na cetiri natjecanja zaredom.

Svjetski kup zavrsava sljedeci vikend na Planici.

Play ponuda
Play ponuda