FRANCUSKOJ KLIZAČICI IZVIRILE GRUDI ZA VRIJEME NASTUPA: / 'To me baš omelo, ali morala sam nastaviti'

Image
Foto: AFP

"Pa to je baš frustrirajuće, mi nismo krivi za to što se dogodilo. To je do kostima, glupo je ispalo i baš smo razočarani", rekao je Cizeron

19.2.2018.
13:58
AFP
VOYO logo

Francuska klizačica Gabriella Papadakis zasigurno će dugo pamtiti svoj nastup na Zimskim olimpijskim igrama. Naime, ona i njezin partner Guillaume Cizeron jedni su od favorita za zlatnu medalju, ali njihov nastup u finalu ostat će zapamćen po nečem drugom.

Za vrijeme njihove izvedbe Gabrielli je popustio kostim te su u prvi plan upale njezine grudi. Naravno, to je francuskom paru omelo koncentraciju, ali i dalje su u igri za zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To me baš omelo, to mi je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Igrama. Nisam imala izbora nego nastaviti dalje i to sam i napravila. Mogu biti ponosna na nas jer smo ipak na kraju sjajno sve odradili", rekla je Papadakis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

France's Gabriella Papadakis and France's Guillaume Cizeron compete in the ice dance short dance of the figure skating event during the Pyeongchang 2018 Winter Olympic Games at the Gangneung Ice Arena in Gangneung on February 19, 2018. French figure skater Gabriella Papadakis suffered an embarrassing wardrobe malfunction, revealing a little more than just her Olympic gold medal ambitions in the ice dance competition. A heavy title favourite along with partner Guillaume Cizeron, Papadakis's skimpy dress slipped during a raunchy short routine in Pyeongchang to leave little to the imagination of millions of television viewers around the world. / AFP PHOTO / ARIS MESSINIS

Prijeti im oduzimanje bodova

Kanađani Tessa Virtue i Scott Moir postavili su novi svjetski rekord u kratkom programu plesnih parova u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama, oni su za svoju izvedbu u ponedjeljak dobili 83.67 bodova. Papadakis i Cizeron su na drugom mjestu sa 81.93 bodova, ali prema pravilima koja nalažu da ako klizači na ledu izgube neki dio odjeće, pa makar i nekakav najbizarniji, mogu izgubiti jedan bod.

"Pa to je baš frustrirajuće, mi nismo krivi za to što se dogodilo. To je do kostima, glupo je ispalo i baš smo razočarani", rekao je Cizeron.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo