[FOTO] POTRESNO PISMO SUPRUGE VOZAČA KOJI JE ZAMALO IZGORIO U BUKTINJI: / 'Nisam baš spavala i neću vam lagati...'

Image
Foto: Profimedia

Grosjean je na sreću zadobio samo opekline po rukama i nije se predugo zadržao u bolnici

1.12.2020.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Vozač Formule 1, Francuz, Romain Grosjean, doživio je strašnu nesreću u nedjelju na utrci za Veliku nagradu Bahreina. Bolid mu je prepolovljen, a gotovo je pola minute bio u plamenoj buktinji prije nego što je uspio izaći.

Grosjean je na sreću zadobio samo opekline po rukama i nije se predugo zadržao u bolnici, ali ova jeziva nesreća itekako je ostavila posljedice na njegovu obitelj i posebice suprugu Marion Jolles Grosjean. Ona je na svom Instagram-profilu ostavila podužu vrlo emotivnu poruku u kojoj je opisala točno kako se osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito, nisam baš spavala prošle noći. Iskreno, ne znam ni što bih napisala. Znam samo da je u redu da to učinim. Meni je uvijek pomagalo. Neću vam lagati, riječi pristižu lagano. Njega će nasmijati jer zna koliko sam pričljiva. On, kojem sam uvijek toliko pisala, u detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda nisam znala ni koju fotografiju objaviti. Onu u plamenu? Njegovu, nadohvat ruku njegovih spasitelja? Olupine auta? Ovu sam stavila pomalo glupo, jer oboje nosimo istu majicu od naslova u GP2. U njoj još ponekad spavam. Bilo bi mi draže da na njoj piše "superjunak" umjesto "prvak", ali ako treba, dat ćemo posebno napraviti takve. Za djecu, jer tako smo objasnili neobjašnjivo.

Na Twitteru sam u zadnje vrijeme objavljivala korisne riječi, da ih zaštite. Spomenula sam 'štit ljubavi' koji ga je zaštitio. Danas će trebati pronaći druge formule za složiti osjećajne rečenice, za izraziti osjećaje. Naći ćemo ih zajedno. Formule za zahvalnost, za ljude iz liječničke službe. Formule prijateljstva, za Jeana Todta i njegovu nevjerojatnu ljudskost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima koji ste pokazali svoju podršku, ljubav, dobrotu koja nam je svima neprocjenjiva. Hvala obitelji Julesa Bianchija, njegovu ocu Philippeu, o kojem stalno mislim, samom Julesu, Kevinu Magnussenu na njegovim riječima, Ekipama Canala + zbog osjetljivosti. Neke ću zaboraviti, oprostite mi.

Hvala našoj djeci koja su ga gurnula iz plamena. Hvala njegovoj hrabrosti i neumoljivosti, njegovoj snazi i ljubavi, njegovim fizičkim treninzima koji su ga vjerojatno također održali na životu (Kim, Dan, volim vas). Jučer nije bilo potrebno jedno čudo, nego više njih. Ljubim vas", stoji u pismu Grosjeanove supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo